Hemma i min borg

Nu är jag hemma igen, ganska skönt att vara de. Har lite ont i fötterna efter den hära dagen. Men nu i veckan så komemr jag att börja jobba igen. Jag kommer denna vecka att jobba i morgon, torsdag och fredag. Jag tror att det bara kommer att vara test intervjuer den här veckan, men man vet aldrig.

Usch är en aning trött dessutom. Vilken tur att jag inte åkte och tränade efter att jag var där idag, hade ju inte vart hemma nu tror jag.

Nej, nu ska jag surfa vidare!

jaha då

Har tappat min mp3 spelare. Gjorde det vid området där jag var på jobb intervju. Det jag var på var en intervju om ett jobb ute på ett lager i Rosersberg. Men i alla fall så har jag tappat min mp3, vilket jag så klart är ledsen för men det är inte så mycket att göra åt. För det är la någon lycklig sate där ute som hittat den, kul att nån blir glad i alla fall. Men jag får helt enkelt köpa en ny, min mp3 var ju inte så farligt dyr heller, 400 kronor tror jag att den kostade. Får köpa en ny snart, för jag vet inte om jag kan vara utan en mp3 under en lång period!

Ganska svårt att leva ut att lyssna på musik!

Jobb jobb jobb

Denna vecka kommer handla mycket om jobb. Ska snart hoppa in i duschen och duscha innan jag ska iväg på en jobb grej som jag kommer berätta mer om lite senare. Sedan ska jag vid klockan 16 vara på det gamla jobbet för att gå på ett uppstarts möte. Kommer att berätta mer om det med lite senare!

Hoppas att ni får en bra dag!