Jag vet!!!

Jag vet att jag i mitt förra inlägg lovade bilder med mera och andedningen till att det inte blev av var för att jag var tvungen att formatera om datorn för att den hade fått ett virus. Och när omformateringen var klar så var det en massa Windows uppdateringar som måste göras för att få datorn att funka någorlunda. Har en massa såna uppdateringar och installationer kvar att göra, men nu verkar datorn i alla fall gå att surfa på.

Så när allt är klart så ska jag försöka hålla det jag lova, bättre sent än aldrig som man säger!
Hoppas att ni har haft det bra!

Till veckan som kommer...

- Kommer det dyka upp bilder på mitt rum

- Bilder på en massa annat

- Inlägg om de bloggar jag läser och varför

- Minst två inlägg om dagen (varav en jag måste skrivit själv utan att ha tagit fakta eller annat från nåt annat ställe)

Något mer ni vill se på bloggen?

Kommit igång...

Idag har jag sysselsatt mig med något ni som läser min blogg vet att jag aldrig gör, skjuter upp och typ hatar att göra - jag har städat mitt rum. Eller ja jag är nästan färdig, men i morgon så ska jag bli klar. Kände att det hade tagit för lång tid att göra klart allt idag. Ska gå igenom min gaderob med och ta ut  de kläder jag inte använder eller sånt som jag helt enkelt inte kan ha längre. Tänkte lägga upp bilder på det här sedan, så kan ni ju antingen kommentera eller höra av er till min mejl om ni vill köpa dem, men det kommer mer info om det när bilderna kommer upp.

Annars så har det varit en rätt så lugn dag, har kollat på den första Narnia filmen med under dagen och jag är riktigt såld på dem. Måste se de andra som finns, ska antingen hyra och/eller köpa filmerna (dels pga detta som städningen tog tid). Men nu är det bara små saker kvar.

Hoppas att ni har haft en bra lördag!
Puss och kram på er!