30 vägar till dumpning del 1 (kombinera flera av tipsen för maxeffekt)

1, Strunta i att berätta om din gonorré

2, Berätta om din gonorré

3, Deklarera att du tänker använda dina flytningar som parfym.

4, Se till att han noga ser vad du äter genom att tugga med öppen mun och mycket tunga.

5, Gå på toa med öppen dörr. Även när ni har gäster.

6, Stöt på hans killkompisar.

7, Rynka näsan, sniffa i luften och säg ”Luktar det inte illa här..?” varje gång någon av hans tjejkompisar är i närheten. Titta menande på tjejen ifråga.

8, Applådera varje gång han kommer ut från toaletten.

9, Flytta in i din mysdress och kalla den för din rustning.

10, Hylla ditt ex i tid och otid. Jämför dem gärna, alltid till hans nackdel.


Källa: tidningen Solo.

Lite grann...

Puh, jag ringde min telefonbank innan för man kan ju trycka in för att kolla om det är något som är på väg in till kontot och det kommer komma lite pengar och fy fan vad glad jag är för det. Men nu gäller det att jag verkligen hushållar med mina pengar så att de inte går åt bara så där. Det här är bra för nu kan jag pusta ut lite grann och panik ångesten försvinner för en stund i alla fall och det är bara bra :)

Skriver om ett tag igen! Ville bara att ni skulle veta detta...

Skit sak...

Började nyss ett inlägg om att jag har panik ångest över pengar just nu och så var de nåt som fick sidan att gå tillbaka till början här på blogg.se och det jag skrev försvann. Normalt sätt så brukar de ju sparas som utkast när de händer sånt men inte denna gång.

Men i alla fall så har jag panik ångest över pengar, jag är i princip pank, tror inte att jag kommer få några pengar den 25:e denna månad och i och med att jobbet startades så sent så kommer jag inte få någon lön förräns 25:e nästa månad. Soc tvivlar jag starkt på att de ens kommer försöka hjälpa en, man har ju hört folk som gått dit att de sagt att man ska ta lån och typ skuldsätta sig?!?!? WTF liksom???

Vad fan ska jag göra?????