Jobb idag!

Sitter här och laddar inför att jag ska jobba kväll på servicehuset. Jobbar mellan 14.30-21.30, rätt sköna tider. Hoppas bara som vanligt att inget allvarligt händer, att det blir en rätt lugn helg. Måste komma ihåg att ringa driftledaren och fråga när under jul som de behöver folk, så att jag har det klart liksom. Jag vill gärna veta saker i förväg och kunna planera in saker. Just för att det är så mycket just nu med skola, mitt andra jobb och träningen. Vill ju liksom se när jag kan göra andra saker ut över det här. Är inte så kul att bara jobba, plugga och träna. Blir lite väl rutin mässigt.

Aja, jag ska göra lite annat nu, men hoppas att ni får en bra dag!
Puss på er!

Varit på visning...

Idag så har jag varit på visning av en lägenhet i Väsby och det finns en stor chans att jag kommer få lägenheten. Och jag vill verkligen flytta hemifrån, för att min syster är så jobbig...

Blä, blä, blä!!!

Hemgjorda bullar!

Något av det absolut bästa jag vet är min mammas hemma gjorda kanelbullar! De är obeskrivligt goda och jag kan äta hur många som helst av dem. De är beroende framkallande, haha! Sitter faktiskt och mumsar på en nu när jag satt och funderade på vad jag skulle skriva.

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss på er!!!