Inte så peppad...

Sitter på pendeltåget och täckningen till internet är det lite si och så med. Skrev nämligen nyss ett inlägg men det blev inte publicerat för att det vart lite dålig täckining. Men försöker igen helt enkelt...

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag och till att jag inte har rapporterat så mycket kring slutspelet är för att jag inte tyckt att det var så kul med slutspel när Håve åkte ut. Men jag ska försöka skärpa mig en aning kring bloggandet. Just nu kommer det inte så mycket då jag sitter på pendeltåget som sagt, men senare så ska jag försöka blogga lite.

Ha en grymt bra kväll!!!

Jag har sorg...

Som ni nog redan vet så förlorade mina hjältar HV71 i går, tyvärr med hela 4-0 i matcher och sämsta slutspelet på år och dar. Vissa säger fiasko säsong, kan förstå att vissa tycker det. Men jag håller inte riktigt med. De leder serien i stort sätt hela säsongen och blir seriesegrare (dock med lite tur) så det var en okej säsong. Tyvärr så räkte det inte ändå fram men som jag brukar säga, man kan inte alltid få det man vill.

Såg nyss två HVTV klipp, ett där de pratar med Per Ledin precis efter matchen och en från idag när de pratar med Mikko Louma och Janne Karlsson. Titta på dessa!

http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=527666724865

Jag lider verkligen med dem! Men VI GER ALDRIG UPP!
Det blir att ta nya tag till nästa säsong och då börjar vi vandra tillsammans vägen till SM-GULD! Det är inte frågan OM vi kommer ta SM-guld igen utan frågan eller svaret är 2012. Vi kommer vända detta till vår fördel till nästa säsong och anledning till att jag säger vår, vi osv är för spelarna, tränarna, fansen osv är en del av varandra. Och tillsammans jobbar vi framåt.

Kollar förrästen på Luleå - DIF matchen som spelas i Coop Arena idag och just nu är det några minuter in på andra perioden och just nu står det 0 - 0. Hoppas på Luleå vinst...
I de andra matcherna står det:
FBK - Brynäs 1 - 1 (hoppas på fbk vinst)
SAIK - LHC 2 - 0 (Hoppas på lhc vinst)

Jag vill bara avsluta med att säga Grattis till AIK för segern!

Ikväll gäller de!!!! Man måste ha lite tro...

Ikväll så är det kanske den sista matchen Håve spelar den här säsongen. Idag spelar de på Hovet mot AIK och det är vinna eller försvinna som gäller kan man säga. Jag kommer inte kunna sitta och uppdatera er då jag inte har någon sms funktion till bloggen. För ikväll så kommer jag att följa matchen på plats och det ska bli riktigt roligt.
Ett tag efter i fredags så hade jag tappat tron på att de skulle kunna klara det här, men nu så vet jag. Jag vet att de kan fixa det här, de har ju gjort det tidigare. Jag har fått tillbaka tron, men hoppet hade jag hela tiden.

De kommer fixa det här!!!!