Nyårsfirande

Har bestämt hur jag ska fira nyårsafton, har inte kännt att jag vill va på fest runt en massa människor och dricka. Vill allra helst vara ensam hemma med Liv, och för ett tag sen började jag fundera på att spela Bingolotto nån gång igen. Så idag har jag beslutat att jag ska köpa en lott och spela Bingolotto på nyårsafton :)

?????

Sitter och väntar på bussen på väg till jobbet, så kände jag för att skriva lite. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Julafton idag (om någon mot all förmodan har missat de) och känner mig så nollställd inför de. 
Hade de gått så hade jag nog jobbat dubbelpass bara för att slippa.

Har insett att jag är en rätt mörk människa i själen, tänk om folk visste vad man egentligen tycker, tänker och känner.......

Ångest, ångest, ångest!!

Sitter utanför kassan vid Coop och väntar på mamma och Björn. Har köpt alla julklappar nu, det är kanske nån choklad ask kvar eller så men de tar jag i såna fall vid ett annat tillfälle.

Men jag sitter med en sån otrolig ångest att jag sitter här med ont i magen och tics på ena ögat och det värsta är att de syns inget utåt åt andra människor. Men inuti mig så är det ett uppror av ångest känslor. Just denna ångest har jag känt så många gånger förr så den är allt för välbekant, det kliar i varje nerv i mig att utåtagera men försöker att hålla tillbaka mig själv.

Jaja, får se hur den här dagen slutar....