Full

Sitter här hemma hos mig och kollar på Geordie Shore och vet inte vilket antal glas vin jag är inne på, men full är jag i alla fall och som vanligt går hjärnan på högvarv. 
(mitt partytrick som full är bland annat att jag stavar felfritt)

Har i flera dagar tänkt på en speciell sak. Tror att jag har berättat för länge sen att jag har gått i terapi, KBT för att vara exakt och för er som inte vet vad KBT står för så är det Kognitivt beteende terapi. För att förenkla det så är det en känd och valanvänd terapiform där man går i terapi för att lära känna sina tankar, känslor och beteende, men även att få lära sig hur man ska förändra dessa så att de inte blir destruktiva för en.
 
Så nu när ni vet de tänkte jag berätta poängen med det hela, min terapeft sa en gång (efter att jag hade berättat om en fyllekväll) att det är okej att känna att man mår bra när man är full. Alltså att det är okej att känna att man mår bra av att dricka alkohol, men hon poängterade samtidigt att det INTE ska vara de ända som får en att må bra.
 
En annan sak som hon sa som verkligen har fastnat hos mig är det du känner är rätt och kan aldrig bli fel!
 
 
 

Måste sluta med de jag gör

Länge sen som jag skrev här, men jag känner verkligen att jag måste avreagera mig snabbt och nånstans. 
Jag har vart riktigt irriterade de senaste dagarna på allt och alla och mår inte alls bra egentligen, men som vanligt så visar jag inte de för någon (ingen bryr sig heller)....
 
Det som fick mig att skriva nu (droppen över bägaren typ) var att jag ser hur bra kompisar alla är med alla från jobbet och är ett stort glatt gäng och jag trodde att jag var en del av de. Men de senaste månaderna har jag märkt att det inte riktigt är så. Liksom ingen som frågar om man vill hitta på nåt efter jobbet eller umgås privat (förutom Ulrika som faktiskt varit där och är nog den enda som jag känner att jag kan lite på och Walle som tyvärr gått bort och de som jobbar natt typ).
Jag känner inte att jag kan lite på någon där.
Ända sen chefen berättade att några eller någon har gått till henne och sagt att jag gjort en väldigt allvarlig sak där som verkligen inte är sann what so ever (orkar inte prata om detaljer) så har jag blivit ännu mer paranoid än vad jag var innan. Jag hade svårt att lita på folk innan detta men nu är de värre.
Jag släpper inte vem som helst in.

Och jag visar inte för folk hur jag egentligen mår, utan jag skojar, retar, beter mig som en clown, skrämmer folk osv.
Men jag måste sluta med de för de gör bara så att jag mår ännu mer dåligt.
Den enda anledningen till att jag håller på så är för att jag vill bli accepterad, jag vill bli omtyckt, jag vill att de ska vilja umgås med mig också. Men det funkar uppenbarligen inte....
 
Sluta prata om mig själv osv på jobbet, bara prata jobb, inget mer, jag måste bli strikt med de.
INGET MER!!!!!