Clairvoyance

Dina svar visar på att du är i kontakt med ditt sjätte sinne och att du har en fallenhet för: Clairvoyance

Clairvoyance kommer ifrån franska och betyder - att se klart- vilket innebär att man kan se livsenergierna runt omkring allting levande och även energier av en mer andlig karaktär som t ex spöken.

Som clairvoyant har du en väldigt öppen personlighet och har lätt för att känna av sinnesstämningen hos människorna runt omkring dig. Du har alltid – utan att kanske veta varför- varit bra på att läsa av andras kroppsspråk och förstå bakomliggande sammanhang. Du är social livfull och har lätt att få kontakt med andra människor.

Du är även klok och förståndig och dina vänner och familj kommer ofta till dig och ber om råd eftersom de vet att den vägledning du ger dem ofta leder till något positivt.

Om du ännu inte upptäckt dina krafter fullt ut kanske du har fått en fingervisning om dem redan. Du har till exempel känt på dig vad som ska hända innan det har skett eller sett något som andra inte lagt märke till. Tänk på saken... Kanske har du ett sjätte sinne!

Andra kända personer som liksom du har en –clairvoyants personlighet- är: Gwyneth Paltrov Criss Angel och Scarlett Johansson

Lånat

Jag har ju varit hos pappa nu i några dagar och jag har lånat några Guitar Hero spel av honom. De jag lånade var Guitar Hero Aerosmith och Guitar Hero World Tour. Har spelat dessa innan när jag har varit hos pappa, men det ska bli kul att spela dom igen :) Måste skaffa egna spel snart med så att jag har lite variation på mina egna spel här hemma.

Om några timmar så ska jag iväg och jobba, jippi, eller inte.

Hoppas att ni har en bra dag och att den fortsätter bra!

Fiberwig

Är hos pappa nu, trist att jag inte kunde vara hos Nettan en längre stund. Men ska ju ner till jul så jag får stanna lite längre då istället. Men i alla fall vi var och shoppade lite tidigare idag på Eurostop i Halmstad och jag hade en kupong på 20 % rabatt på en valfri mascara. Så jag tänkte att jag skulle testa den hära nya omtalade mascaran Fiberwig för att se om den verkligen är så bra som alla säger. Lite kul med en förpackning :)

Mer orkar jag inte skriva för tillfället, ska kolla vidare på CSI NY, här får ni se en bild på mascaran.