En aning sliten...

Har jobbat varje dag sen i tisdag plus att jag jobbade natt förra helgen som ni vet plus att jag igår jobbade dubbelpass. Jobbade först mellan 8-13 och sen som löpare mellan 16-21. Och att jobba som löpare på kvällen är jävligt stressigt. Man får springa heeeeeeela tiden (och nu överdriver jag inte) och man har ingen rast. Sen så var det lite nya direktiv hos en av de äldre, vilket gjorde att jobbet där inne tog längre tid än vad det brukar göra. Så det gjorde ju så att jag blev sen med annat och jag hann egentligen inte bli klar med allt, så en av de som slutar senare fick ta en av mina läggningar. Jag är en person som är noggrann när det gäller mitt jobb, jag vill göra alla de uppgifter och bocka av allt om ni fattar vad jag menar? (känns som att jag svamlar lite just nu) Alltså det jag försöker säga är att jag vill inte lämna över de uppgifter som ligger på mig, som jag ska göra. Det känns inte rätt, men vad ska jag göra när jag slutar och i princip inte får jobba över (vi kan jobba över, men då får vi inte betalt för de)?

Jobbar även i morgon och på måndag och på tisdag är jag ledig (kommer njuta som fan då!!!!) och ringer driftledaren och frågar om jag kan jobba så kommer jag säga nej, för jag måste få en dag ledigt. För enligt reglerna så får man inte jobba mer än 5 dagar i sträck och jag kommer ha jobbat 7 dagar i sträck, plus att jag inte alla dagar har fått den där 11 timmars vila emellan.

Ska sova om en stund, men behövde avreagera mig lite. Men att jobba inom vård, sjukhus och dylikt är inte så lätt som man kan tro! Jaja, hoppas att ni får en bra kväll och natt! Puss på er!!!!!!!!!

Kommentera här: